tiistai 29. marraskuuta 2011

Risu gegzin päällä

Tänään paljastui jotain hulppeaa: Tohtori ei olekaan viimeinen Time lord, sillä Morso kuuluu myös tähän jaloon kansaan, joka Gallifreyltä kotoisin on. Morson kumppanina toimii Aasi, ja K-9:n on korvannut Mouru-kissa. Tardiksena toimii hiivapaketti ("It's bigger on the inside!"), joka onkin luultavasti paljon käytännöllisempi kuin joku ihmeen poliisiboksi. (Ellei joku sitten saa päähänsä käyttää Morson Tardista leivontaan...) Tästä lopputuloksesta seurasi myös idea taas uuteen kamalaan Doctor Who -ficciin (Release date: Future).

Ja tilasin muuten vihdoin Horrible Historiesin ykkös- ja kakkoskauden! Riemuitkaa, sillä pian minäkin riemuitsen, sillä aion pitää ankaran maratoonin... Joskus.

Uusimmasta AD 1790:stä en sano muuta kuin että aika aineista meininkiä oli tälläkin kertaa.

Sitten on vielä tämä kammotus. En ole aivan varma vihaanko vai ihailenko sitä. Ehkä molempia. Se herättää minussa joka tapauksessa hyvin ristiriitaisia tunteita.


Ja huomenna minut väkipakolla ängettään jonnekin prkleen Studia-messuille. Toivottavasti siellä on edes se vihreä jopo, niin voin purkaa johonkin aggressioitani.

1 kommentti:

  1. Voi gegzi sentään toi video. Ihan kuin en muutenkin olisi jo ihan sekaisin täällä... PARHAUTTA X'''''D Ja et ole ainoa, joka kuoli noille Ranskoille. Ihailen tuota taidonnäytettä!

    VastaaPoista