perjantai 27. heinäkuuta 2012

Parranajoa poistetuissa kohtauksissa

Ei minulla oikeastaan ole taaskaan mitään asiaa, jos sitä ihmettelitte, kunhan vain saavuin höpöttämään päivän dramaattisista tapahtumista.

Jotenkin päädyimme Lavineten kera katselemaan Tangledin, sitä suomennettua nimeä en edes suostu tähän kirjaamaan.

Katselu alkoi melko viattomissa merkeissä kuten katselut yleensä alkavatkin. Viimeistään siinä vaiheessa alkoi tapahtua, kun Tähkäpää ja Fitzherbert astelivat Sööttiin Ankkaan. Ankka (on ikuinen!) paljastui meille oitis homobaariksi, mikä ei ole laisinkaan yllättävää ottaen huomioon että yksi paikassa vähäpukeisena riehuvista barbaareista on Jönssön tulevaisuudesta. The Heavenly Jönssön vaikutti ottaneen vanhemmalla iällään hieman joulupukkimaisen muodon, mutta moni muu asia oli ennallaan. Jönssön nimittäin näytti edelleen olevan Amorin palkkalistoilla.

Fitzherbertin läsnäoloa ei katsottu Ankassa kovinkaan hyvällä, sillä sen lisäksi että hän on hetero, on hän myös sangen tyhmä (ÄO alle 150). Kaikki Ankan asiakkaat ovat katsokaas neroja, jotka silmänräpäyksessä kykenevät kaavan kuin kaavan avulla ratkaisemaan monimutkaisimmatkin matemaattiset ongelmat. Tällainen on siis Fitzherbertin tilanne: liian tyhmä ja liian hetero - mutta tarpeeksi hyvä parturiksi. Tämä kulmakarvojen ja muiden luonnottomien ulokkeiden expertti on vastuussa myös Lavineten MiesSinän hiustyylistä. Katsokaa ja ihailkaa.

Tämä kuva sinun on näytettävä punkkareille, ja sinun on sanottava: "Tässä olen minä!"
Muuta jäähdy/viihdykettä elokuva tarjosi muun muassa infernaalisen yliherra Pascalin, Maximuksen ja paistinpannun muodossa. Kaikki biisit (paitsi se yksi!) olivat kamalia. Sitä tavallista Disney-höttöä.

Ehkä pääsemme keskimarkka-aikinoiden vilinässä moisen musiikin tahtiin tanssimaan. Kaikki lipastonkantajat ja muut kantojuhdat siis valmistautukoot markkinoita varten! Muistakaa olla peseytymättä vähintään viikkoon, niin saatte aikaan autenttisen keskiaikatunnelman.

Ai niin ja tämäkin vielä. Löytyi Uinuvien kirjojen kaupungista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti